top of page
6.jpg

KILPAILUSÄÄNNÖT

1. Järjestäjä

INEZ Media (jäljempänä ”INEZ” tai ”Järjestäjä”)
Firdonkatu 2 B, 00520
Helsinki, Suomi

www.inezmedia.fi

 

2. Osallistumiskelpoisuus

Kaikki luonnolliset henkilöt ovat osallistumiskelpoisia. Kilpailuun eivät saa kuitenkaan osallistua järjestävän tahon työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka ilmeisesti pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai todennäköisyyksien muuttamiseksi.

 

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika on 14 päivää arvonnan käynnistämisestä.

4. Kuinka osallistut kilpailuun?

Kilpailuun osallistut kommentoimalla INEZn Instagramissa julkaisemiin arvontapostauksiin joita tulee kampanjan aikana olemaan 10kpl. Arvontaan osallistuminen ei maksa osallistujalle.

 

5. Kilpailun palkinto

Kilpailun palkintona on iFolorin lahjakortteja (arvoltaan 20-50€/kpl). Palkintoja arvotaan yksi kappaletta (1) per postaus. Voittaja arvotaan kilpailun päätyttyä. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista päivän kuluessa voitosta, on INEZillä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja. Kilpailun palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi.

 

6. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnosta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun.

 

7. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä voi keskeyttää kilpailun perustellusta syystä. Kaikki kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

bottom of page