nettisininen_korjattu.jpg

INFO


INEZ Media on ainutlaatuinen viihdekonsepti, joka yhdistää perinteisen television ja modernin sosiaalisen median viihdekokonaisuudeksi, josta katsojan on helppo nauttia. Ohjelmasisällöt ovat monipuolisia ja jatkuvasti muuttuvia, joissa huomioidaan sosiaalisen median nopeatempoinen rytmi ja ilmiöt. Ohjelmiston peruspilareina ovat sosiaalisen median vaikuttajien ja INEZ Median yhdessä tuottamat laadukkaat ohjelmakonseptit ja sisällöt. Olemme ensimmäinen Social TV -kanava ja sen keskiössä on aito sitoutuminen yhteisön kulttuuriin ja ilmiöihin.


INEZ tavoittaa nuoret aikuiset 18-35 vuotiaat monikanavaisesti ja tehokkaasti. INEZ on Digitan Hbbtv verkossa kanavapaikalla 19 sekä DNA:n, Elisan ja Telian kaapeliverkoissa kaapeliverkossa kanavapaikalla 39. INEZ näkyy valtakunnallisesti noin 2 miljoonassa kotitaloudessa.

INEZin katsojat ovat keskittyneet pääkaupunkiseudulle sekä suuriin opiskelijakaupunkeihin. Kaikkiaan 76 % kaikista katselijoista tulevat näiltä alueilta, ja yksistään pääkaupunkiseudulta tulee 52 % katsojista.


INEZ on monikanavainen. Live-TV:n lisäksi INEZ tuottaa ohjelmasisältöä YouTubeen, Instagramiin sekä TikTokiin. Olemme siellä missä yleisömme on.