2_edited.jpg

KÄYTTÖEHDOT

INEZ MEDIALLE LÄHETETTYJEN MATERIAALIEN KÄYTTÖ- JA ESITYSOIKEUDET

Vakuutan, että olen täysi-ikäinen tai vaihtoehtoisesti minulla on huoltajan lupa lähettää materiaali INEZ Media Oy:lle. 

Vakuutan, että minulla on kaikki oikeudet luovuttaa materiaali INEZ Media Oy:lle. Lisäksi sinulla tulee olla tarvittava lupa niiltä henkilöiltä jotka esiintyvät materiaalissa tunnistettavasti. 

Oikeudet videotuotantoon tai muuhun materiaaliin:

 

Immateriaalioikeudet laajassa merkityksessä kattaen tekijänoikeudet, patentit, tavaramerkit ja muut lailla suojatut immateriaalioikeudet sekä omistusoikeus tämän sopimuksen puitteissa tuotettuihin videotuotantoihin (tai muuhun materiaaliin) ja niiden valmistuksessa tai muutoin syntyneisiin muihin materiaaleihin ja versioihin, kuten syntyneeseen kuvausmateriaaliin, valokuviin, videoihin, ääneen, vedoksiin ja muuhun kuvauksissa tuotettuun materiaaliin (kaikki edellä mainittu yhdessä ”materiaali”) kuuluvat yksin INEZ Media Oy:lle. INEZ Media Oy omistaa myös kaikki oikeudet videotuotannnon ja materiaalin kopioihin, käännöksiin, sovituksiin, muutoksiin, uudelleenjärjestelyihin, muokkauksiin tai johdannaisiin, mukaan lukien niiden parannukset tai kehitykset ja kaikenlainen levittäminen. Edellä mainitut oikeudet syntyvät INEZ Media Oy:lle välittömästi ja samanaikaisesti kyseisen videotuotannon ja materiaalin tuottamisen yhteydessä.

 

Moraaliset oikeudet siirtyvät siinä laajuudessa, kuin se on soveltuvan lain mukaan mahdollista.

 

Luovutuksen perusteella INEZ Media Oy:llä on oikeus käyttää materiaalia kaikessa tuotannossaan haluamallaan tavalla. Videotuotannon markkinointiin otettuja valokuvia käytetään mm. ohjelman verkkosivuilla sekä INEZ Median sosiaalisen median kanavissa.

Materiaalin lataajana ymmärrän, että INEZ Media Oy:lla on oikeus muokata ja käsitellä materiaalia kanavalle. 

INEZ Media aloitti tv-lähetykset toukokuussa 2019 kanavapaikalla 19 sekä 39. Kyseessä on ainutlaatuinen viihdekonsepti, joka yhdistää perinteisen television ja modernin sosiaalisen median viihdekokonaisuudeksi, josta katsojan on helppo nauttia.

info(at)inez.fi

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle

© 2020 INEZ Media Oy

Firdonkatu 2 B – liiketila 5050, 00520 HELSINKI

y-tunnus: 2939624-8

Sähköinen laskutus: OpusCapita Solutions Oy – 003729396248

Paperinen laskutus: PL 97246 00063 LASKUNET