4_edited.jpg

INEZ media lähestyy markkinointia erilaisella asenteella

INEZ Media tuottaa hymyn kasvoille, myös mainonnassa!

Haluamme tarjota yhteistyökumppaneillemme uusia ja luovia mainonnan työkaluja. INEZ laittaa nuoret aikuiset sisältönsä keskiöön. INEZ on monikavanainen luova sisällöntuotantotalo, joka ammentaa inspiraationsa somesta tutuista ilmiöistä, genreistä sekä kasvoista.


Mainonnan erikoisratkaisuilla saat brändisi luontevaksi osaksi INEZin ohjelmia ja tarinankerrontaa. INEZin luova myyntitiimi muokkaa juuri sinun tavoitteisiin ja budjettiin sopivan kampanjaehdotuksen. Kerro tavoitteesi ja INEZ miettii miten pääsemme tuloksiin.

Premium broadcasting 

Voit tuoda brändiviestisi mukaan olemassa olevaan ohjelmistoon. INEZin sisältötiimi suunnittelee miten saamme tarinallistettua kampanjanne ja integroitua osaksi INEZin TV-lähetystä. Perinteiseen spot-mainontaan verrattuna, ohjelmayhteistyön kautta voit avata brändisanomaasi syvällisemmin ja herättää heidän kiinnostuksensa. Näin kasvatetaan myös taktisen markkinoinnin tehokkuutta.

Ohjelmayhteistyö on aina tarinan kerrontaa ja INEZin sisältötiimi tekee tiivistä yhteistyötä mainostajan kanssa, että tarina on koukuttava ja yleisössä hyvin vastaanotettu. Tämän lisäksi käytössä ovat perinteisemmät työkalut mm.


- Ennakkomarkkinointi sosiaalisessa mediassa
- Ohjelman alku- ja lopputunnisteet
- Ohjelmastudion stailaus teemaan sopivaksi
- Yrityksen edustajan tai brand ambassadorin haastattelu
- Oma käsikirjoitettu ja etukäteen kuvattu segmentti ohjelmaan

Branded Content

INEZ haluaa viihdyttää ja innostaa yleisöään ohjelmilla, jotka ovat muotokieleltään tuttuja kohdeyleisölle. Voimme yhdessä rakentaa brändiviestisi ympärille ohjelmasarjan, joka koukuttaa katsojaa. Optimoimme sisällön riippuen valitusta kanavasta - voimme toteuttaa ohjelmasarjan monikanavaisesti seuraaville alustoille: TV, Instagram, YouTube sekä TikTok, INEZ.fi ja INEZ applikaatio.

INEZ voi hoitaa tuotannon tai teemme sen yhteistyössä tuotantokumppanisi kanssa. INEZin toimintamalli on joustava niin kauan kun se palvelee yleisöämme.

SPOT-mainonta

Mikäli sinulla on olemassa oleva mainos, niin spot-ratkaisut mainoskatkoillamme on helppo tapa tavoittaa INEZin katsojat. Mainoksen pituus voi olla mitä vain 5-60 sek välillä - tärkeintä on, että se viihdyttää ja innostaa.

Mikäli sinulla ei ole omaa mainosta tai haluat kanavaan optimoidun mainoksen, INEZ voi tuottaa ja toteuttaa juuri kampanjaasi sopivan mainoksen.

Sosiaalisen median yhteisön aktivointi.

INEZ toimii kaikilla relevanteilla sosiaalisen median alustoilla. Hyödynnämme vahvasti TikTokia, YouTubea sekä Instagramia tarinankerronnassa. INEZ voi räätälöidä brändisi tavoitteisiin juuri oikean yhdistelmän sisältöjä sekä kanavia.

Esimerkki: TikTok-markkinointi
TikTok on kovassa kasvussa, eikä syyttä. Nopea tempo ja energinen sisältö koukuttaa. INEZillä on vahva yhteisö TikTokaajien keskuudessa ja tunnemme tämän maailman hyvin.

INEZin tarjontaan kuuluu mm.

- Brändille luotu TikTok kappale
- Brändille luotu TikTok tanssi
- Yhteisön aktivointi INEZin TikTokin kautta

Vaikuttajamarkkinoinnin amplifiointi

Mikäli sinulla on somekampanjaan valittu vaikuttaja tai brand ambassador, voidaan hänet tuoda mukaan INEZin ohjelmistoon vieraaksi tai luoda hänelle oma segmentti.

Valitsemasi vaikuttajan omien kanavien lisäksi pystyt laajentamaan tavoittavuutta INEZ yhteistyöllä.


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä INEZin myyntiin! 

INEZ Media aloitti tv-lähetykset toukokuussa 2019 kanavapaikalla 19 sekä 39. Kyseessä on ainutlaatuinen viihdekonsepti, joka yhdistää perinteisen television ja modernin sosiaalisen median viihdekokonaisuudeksi, josta katsojan on helppo nauttia.

info(at)inez.fi

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle

© 2020 INEZ Media Oy

Firdonkatu 2 B – liiketila 5050, 00520 HELSINKI

y-tunnus: 2939624-8

Sähköinen laskutus: OpusCapita Solutions Oy – 003729396248

Paperinen laskutus: PL 97246 00063 LASKUNET