Mikä INEZ Media?

INEZ Media on ainutlaatuinen viihdekonsepti, joka yhdistää perinteisen television ja modernin sosiaalisen median viihdekokonaisuudeksi, josta katsojan on helppoa nauttia. Ohjelmasisällöt ovat monipuolisia ja jatkuvasti muuttuvia, joissa huomioidaan sosiaalisen median nopeatempoinen rytmi ja ilmiöt. Ohjelmiston peruspilareina ovat sosiaalisen median vaikuttajien ja INEZ Median yhdessä tuottamat laadukkaat ohjelmakonseptit ja sisällöt. INEZ Median omasta sisältötiimistä löytyy pitkän linjan tuottajia, jotka ovat tuottaneet Suomen suurimpia viihdeformaatteja. Sisältöjen monikanavaisessa jalkauttamisessa hyödynnetään tiimin erinomaista ymmärrystä nuorien ja nuorien aikuisien kohderyhmästä ja mediakäyttäytymisestä. 

 

Olemme ensimmäinen Social TV-kanava ja sen keskiössä on aito sitoutuminen yhteisön kulttuuriin. Mediaratkaisut koostuvat video- ja somesisällöistä ja niiden tuottamisesta sekä vaikuttajamarkkinoinnin elementeistä, unohtamatta perinteisen tv:n mainosratkaisuja. 

 

INEZ Media on turvallinen mediaympäristö jossa brändiviestintä on helppoa - konseptoimme, toteutamme ja jakelemme.

Sinun sisältösi INEZ Median monikanavaiselle videoalustalle?

Onko sinulla tuotantoyhtiö, videopaja tai teetkö kavereiden kanssa youtube-videoita? Oletko somevaikuttaja, joka haluaisi laajentaa seuraajakuntaansa television puolelle ja Inezin multimediakanaviin? Kiinnostaako monimediasisällön tuottaminen? Haluatko sisällöillesi oman slotin valtakunnallisella tv-kanavalla?

 

Jos vastasit kyllä, niin ole yhteydessä.

 

INEZ etsii valmiita sisältöjä jaettavaksi uudelle yleisölle ja uusia sisältöjä tehtäväksi yhteistyössä kanssasi. 

Kysy tarjouksiamme omasta ohjelmapaikasta tai tuo sisältösi ja mahdolliset kaupalliset kumppanisi alustoillemme. Myös ideat sisällöistä otamme vastaan ja etsimme niille hyvät kumppanit. Tehdään yhdessä modernia telkkaria ja multimediaa!

phonemockup.png

INSPIRATION · HONESTY · COMMUNALITY · NICENESS