6.jpg

KILPAILUSÄÄNNÖT

1. Järjestäjä

INEZ Media (jäljempänä ”INEZ” tai ”Järjestäjä”)
Kaisaniemenkatu 6 A
Helsinki, Suomi

www.inez.fi

 

2. Osallistumiskelpoisuus

Kaikki luonnolliset henkilöt ovat osallistumiskelpoisia. Kilpailuun eivät saa kuitenkaan osallistua järjestävän tahon työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka ilmeisesti pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai todennäköisyyksien muuttamiseksi.

 

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika on 7 päivää arvonnan käynnistämisestä.

4. Kuinka osallistut kilpailuun?

Kilpailuun osallistut kommentoimalla Instagram-kuvaan. Kommentointi Instagram -sovelluksessa ei maksa osallistujalle.

 

5. Kilpailun palkinto

Kilpailun palkintona on Mall of Triplan liikkeiden antamia tuotepalkintoja (tarkennettuna arvontapostauksissa). Voittaja arvotaan kilpailun päätyttyä. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista päivän kuluessa voitosta, on INEZillä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja. Kilpailun palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi.

 

6. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnosta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun.

 

7. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä voi keskeyttää kilpailun perustellusta syystä. Kaikki kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

INEZ Media aloitti tv-lähetykset toukokuussa 2019 kanavapaikalla 19 sekä 39. Kyseessä on ainutlaatuinen viihdekonsepti, joka yhdistää perinteisen television ja modernin sosiaalisen median viihdekokonaisuudeksi, josta katsojan on helppo nauttia.

info(at)inez.fi

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle

© 2020 INEZ Media Oy

Firdonkatu 2 B – liiketila 5050, 00520 HELSINKI

y-tunnus: 2939624-8

Sähköinen laskutus: OpusCapita Solutions Oy – 003729396248

Paperinen laskutus: PL 97246 00063 LASKUNET