7.jpg

TIETOSUOJALAUSEKE

Arvostamme yksityisyyttäsi. Luottamuksesi on meille tärkeää.

Henkilötietojen käsittely INEZ Media palveluissa:

INEZ Media Oy on sitoutunut suojaamaan palveluidensa käyttäjien yksityisyyttä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen, lain sähköisen viestinnän palveluista (917/2014) sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. 

 

1. Millaisia tietoja minusta käsitellään?

​Keräämme käyttäjästä tämän tietosuojalausekkeen kohdassa 2 kuvattujen käyttötarkoitusten kannalta tarpeellisia henkilötietoja.

 

Käyttäjän antamat tai henkilökohtaisesti tunnistavat tiedot:

  • nimi ja yhteystiedot, kuten, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite

  • digitaalisen tilin edellyttämät rekisteröitymistiedot, kuten käyttäjätunnus, nimimerkki, salasana ja muu mahdollinen yksilöivä tunnus

  • demografiatiedot, kuten ikä, sukupuoli, arvo tai ammatti ja äidinkieli

  • asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten laskutus- ja maksutiedot, tuote- ja tilaustiedot, asiakaspalautteet ja yhteydenotot, tiedot ilmoittautumisista asiakasetutapahtumiin, kilpailuvastaustiedot sekä peruutustiedot

  • käyttäjän antamat profiili- ja kiinnostustiedot

  • luvat ja suostumukset

2. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani käsitellään?

​Käsittelemme henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin.

3. Millä perusteella henkilötietojani käsitellään?

​Käsittelemme henkilötietoja eri oikeusperusteilla riippuen tilanteesta ja käyttötarkoituksesta.

Uusien tarjousten tekeminen asiakkaille suoramarkkinoinnin kautta siten, että huomioimme asiakkaiden todennäköiset kiinnostukset ja vältämme turhat yhteydenotot.

Kun käsittelemme henkilötietoja perustuen oikeutettuun etuun, punnitsemme aina käsittelyn hyödyt ja mahdolliset haitat asiakkaille. 

4. Evästeet

​Tämä sivusto käyttää evästeitä (eng. cookies). Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka lähetetään verkkosivun käyttäjän tietokoneelle säilytettäväksi. Evästeet mahdollistavat verkkosivulla usein vierailevan kävijän tunnistamisen, yhdistelmätietojen laatimisen sekä markkinoinnin kohdentamisen. 

INEZ Media käyttää verkkosivuillaan evästeitä sen palveluiden sekä toiminnallisuuden parantamiseksi ja erilaisten verkkoanalyysien laatimiseen. 

Verkkosivun käyttäjä voi itse halutessaan estää evästeiden käytön muuttamalla selaimensa asetuksista sen, millä tavalla hän suostuu evästeiden käyttöön.

 

5. Kuinka kauan tietojani säilytetään?

​Säilytämme käyttäjän tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen yllä kohdassa 2 määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

 

6. Miten henkilötietoni suojataan?

​Käytämme tarpeellisia teknisiä ja organisatorisia tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi oikeudetonta pääsyä, luovuttamista, hävittämistä tai muuta oikeudetonta käsittelyä vastaan. Tällaisia keinoja ovat muun muassa palomuurien, salaustekniikoiden, turvallisten laitetilojen käyttö, asianmukainen kulunvalvonta, hallittu käyttöoikeuksien myöntäminen ja niiden käytön valvonta, salaustekniikoiden käyttö, henkilötietojen käsittelyyn osallistuvan henkilöstön ohjeistaminen sekä alihankkijoiden huolellinen valinta.

7. Miten saan lisätietoja tiedoistani?

​Sinulla on oikeus koska vain ilmoittaa meille, ettei yhteystietojasi saa käyttää ja/tai arkistoida

osoitteessa: info@inez.fi

 

8. Mistä lähteistä tietoni kerätään?

​Pääasiallisesti henkilötiedot kerätään käyttäjältä itseltään arvontojen ja yhteydenottojen tuloksina. Jatkossa myös kirjautumistietoja inez.fi -sivustolta.

Lisäksi keräämme tietoja asiakkaistamme eri markkinointialan rekistereistä.

9. Kuka käsittelee henkilötietojani?

​INEZ Median tuottajat sekä myynnin parissa työskentelevät henkilöt.

10. Käsitelläänkö tietoja ETA:n ulkopuolella?

​Emme pääsääntöisesti siirrä tietoja ETA:n ulkopuolelle.

11. Luovutetaanko henkilötietojani kolmansille osapuolille?

​Emme myy, vuokraa tai luovuta tunnistetun käyttäjän henkilötietoja kolmansille osapuolille.

12. Mihin voin ottaa yhteyttä?

​Käyttäjä voi lähettää tietosuojaan ja tähän tietosuojalausekkeeseen liittyvät tiedustelut: 

 

Rekisterinpitäjä:

INEZ Media Oy

Kaisaniemenkatu 6 A, 00100 HKI

Y-tunnus 2939624-8

Tietosuoja

tietosuojapyynnot info@inez.fi

INEZ Media aloitti tv-lähetykset toukokuussa 2019 kanavapaikalla 19 sekä 39. Kyseessä on ainutlaatuinen viihdekonsepti, joka yhdistää perinteisen television ja modernin sosiaalisen median viihdekokonaisuudeksi, josta katsojan on helppo nauttia.

info(at)inez.fi

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle

© 2020 INEZ Media Oy

Firdonkatu 2 B – liiketila 5050, 00520 HELSINKI

y-tunnus: 2939624-8

Sähköinen laskutus: OpusCapita Solutions Oy – 003729396248

Paperinen laskutus: PL 97246 00063 LASKUNET