TIKTOK – Yhdistämme Suomen eturivin TikTokkaajat sekä asiakkaat tarjoamalla yhteisömme jäsenille laadukkaita yhteistyökampanjoita.

Liity INEZin TikTok –yhteisöön! INEZ on Suomen johtava Tiktok-asiantuntija. Olemme rakentaneet vuoden 2019 alusta alkaen Suomen ensimmäistä Tiktok-vaikuttajaverkostoa. Rekisterissämme on tällä hetkellä yli 100 huomattavan kokoista vaikuttajaa.

Mikä on vaikuttajaverkosto?
Vaikuttajaverkostolla tarkoitetaan tarkasti valittua joukkoa sopivia vaikuttajia. Vaikuttajat valitaan verkostoon heidän profiilin ja sisältönsä perusteella. 

Miksi liittyä vaikuttajaverkostoon?
Vaikuttajaverkostoon liittyminen mahdollistaa kaupallisten yhteistöiden saamista. Yrityksemme saa jatkuvasti erilaisia kaupallisia yhteistyötarjouksia ja etsimme omasta verkostostamme vaikuttajia näihin kampanjoihin. Kampanjoista maksetaan vaikuttajalle palkkio.

Vaikuttajaverkoston jäsenenä saat myös kutsuja INEZn tapahtumiin sekä pääset osaksi INEZ -perhettä. Yhteisömme jäsenet pääsevät halutessaan osallistumaan mm.  TV-lähetyksiimme! Olet aina tervetullut toimistollemme kahville vaihtamaan kuulumisia. 

Vaikuttajaverkostoon liittyminen ei sido sinua mihinkään, eli liittyminen verkostoon ei sido sinua vastaanottamaan tarjottuja yhteistyökampanjoita jos et koe kampanjaa omaksesi. Verkostoon liittyminen ei myöskään poissulje muihin verkostoihin liittymistä. 

Liity TikTok-yhteisöömme täyttämällä alla oleva hakemus!


Asiakas: Artikkeli jatkuu hakemuksen jälkeen.

Vaikuttajayhteisömme lisäksi INEZ edustaa super suosittujen Tiktokkaajien muodostamaa ryhmä Fypeä. Fype on 15 tunnetun Tiktok-vaikuttajan muodostama ryhmä; Jäsenien muodostama ryhmä on monipuolinen niin sisältötyylien, kun taustojen puolesta. Ryhmän tavoittavuus Tiktokissa on pelkästään seuraajien osalta yli miljoonan kontaktin luokkaa sekä Instagramissa 250 000 tienoilla.

Fypeen pääset tutustumaan tarkemmin Fype:n yhteiseltä Tiktok-tililtä täältä, - josta pääset myös jokaisen omalle kanavalle. Fype toteuttaa myös meet&greet -tapahtumia, joista esimerkkivideon voit katsoa tästä.

Asiakas
kiinnostuitko? Ota yhteyttä tiktok(at)inez.fi

INEZ Media aloitti tv-lähetykset toukokuussa 2019 kanavapaikalla 19 sekä 39. Kyseessä on ainutlaatuinen viihdekonsepti, joka yhdistää perinteisen television ja modernin sosiaalisen median viihdekokonaisuudeksi, josta katsojan on helppo nauttia.

info(at)inez.fi

  • Facebook - White Circle
  • YouTube
  • Instagram - White Circle

© 2020 INEZ Media Oy

Firdonkatu 2 B – liiketila 5050, 00520 HELSINKI

y-tunnus: 2939624-8

Sähköinen laskutus: OpusCapita Solutions Oy – 003729396248

Paperinen laskutus: PL 97246 00063 LASKUNET